Nem szőtt textiliák

Mediberg termékeinek kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon.

1984 óta a piacon megtalálható kiváló minőségű olasz gyártó eleinte sebészeti maszkokat és orvosi műszereket gyártott, majd bővítette portfólióját. Gyártósoraikon már személyi higiéniai használatra szánt eldobható cikkeket , műtőtermi ruházatokat és eldobható sebészeti szetteket gyárt.

Mára minden elvárt minősítéssel rendelkezik a cég (ISO 9001: 2000 és az ISO 13485: 2003), 1998-ban pedig megkapta a CE jelölést is. Kijelenthető, hogy mára a Mediberg már rendelkezik mind minőségbiztosítási rendszerrel, mind a gyártási és ellenőrzési folyamatokra vonatkozó előírásokkal, amelyek garantálják a magas és állandó minőséget.

A termékek fejlett technológiája, biztonsága és a Magyar Medikai Zrt. által nyújtott rugalmassága kiváló megoldást nyújt ügyfeleink részére. Kiemelt termékkörök: Izolációs termékek, szettek:Kiváló minőségű, egyszer használatos nem szőtt textíliák az izoláció teljes területén. Takarók, fóliák, lepedők, lyukas- és ragasztott szélű lepedők.

Szettek: kéz, láb, térd, ínszalag, protézis, váll, aneszteziológia…stb Egyszer használatos nem szőtt textíliák: Ragasztott és lyukas lepedők, fóliák, operációs köpenyek, zsilipruhák, kolonoszkópos nadrágok, szájmaszkok, műtőssapkák, lábzsákok, látogatóköpenyek, mosdató kesztyűk (szappannal impregnált)

Termékeink:

Sebészeti szettek, drapériák, eldobható ruházatok >>

Kötszerek, higiénia >>

Műtéti maszkok >>

Eldobható kórházi eszközök >>

We use cookies to give you the best experience. Read our cookie policy.